Säger nog det för tusende gången!

Fattar inte att tösen Tina nu måste ta ett beslut snart för att välja gymnasiepgrogram och ja hon går i 9:an och hur kom det sig??????????????

I dag träffade jag tösen efter jobbet och vi gick tillsammans runt och kollade alla gymnasieskolor och jag kan bara säga att det är lite lite  galet att det finns så många skolor och program att välja på.




Lider verkligen med 9:orna för att de måste gå igenom alla program som finns att välja på och jag antar det är tufft för dom så hoppas det går bra. Så här var det ju inte när man gick på gymnasiet för över 20 år sen!!!.

Jag tycker det är spännande att få prata med Tina om gymnasieval och hon är mer engagerad och diskuterar med mig om olika program som hon är intresserad av och hon funderar mycket kring sina studier och vad hon måste göra för att uppnå målen. Givetvis så är hon duktig i skolan och pluggar flitigt och är alltid så glad när hon gjort prov och fått bra resultat.

Tina funderar på två gymnasieskolor:

                                  

Hon vill gärna läsa något som har med företag att göra och bli en Entreprenör i framtiden. Hoppas på att äga en egen affär eller så och det har hon pratat om länge så jag tycker det ska bli spännande att se vad hon väljer till slut. Hon har fram till Januari att bestämma sig innan hon måste skicka ansökan till följande program som hon sen bestämmer.

I höst blir det många besök till olika gymnasieskolor då de ska ha öppet hus och jag kommer att följa henne och vägleda henne fram till den dagen beslutar vad hon ska välja. Önskar dig all lycka tösen min ♥

                                                              


Kommentarer
Postat av: Jessica

Måste bara få säga: Vilken underbar mamma du är!! Precis så en mamma ska vara!! Det finns nog inte så många som du, visst är det sorgligt.. Själv har jag en underbar mamma som har gjort precis som du gjort! Följt med mig och väglett mig! Ställt upp än vad jag gör än idag :) Det är underbart och det kommer jag vara till mina flickor också :) Må så gott!

2010-09-29 @ 17:28:03
URL: http://svartvitahuset.blogg.se/
Postat av: Britt

Ja det är inte lätt att välja programmet. Min äldste son Jakob har gått på Thoren Business school här i Umeå. Trivdes jättebra. Adam går på IV i Ö-vik, yngsta Josef går i 8 an, har 1 år kvar att bestämma vilket program han ska ta han har bestämt redan (tror jag). Ha en skön höst! Kram

2010-09-30 @ 09:16:15
URL: http://bijaadjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0