Spännande!

Jag har nog i mer än 20-25 år ägnat mig åt föreningsliv och jag minns hur ung jag var när jag började med elevrådet. Blev helt enkelt fast och jag har fått ett rikt liv med allt jag lärt, fått uppleva och gjort något bra.
För några veckor sen avgick jag från Dövas Förening och det var för att koncentrera mig på familjen, men också för att jag vill göra något annat. Jag är väldig intresserad av politik och jag sitter med i Socialdemokraternas S förening som vice ordförande och därav har jag visat intresse för att sitta med i någon nämnd för Socialdemokraterna.
Bild: Google
Jag är väldig kulturintresserad och som ung var jag aktiv med dans, sång och teater sen lade jag allt på hyllan och har nu på det sista tiden åter vaknat för intresset med kultur. Det glädjer mig att vissa kulturarrangemang teckentolkas, men vi behöver se mer av det. Inte alla som förstår hur viktigt det är att vi teckenspråkiga ska få ta en del av kultur.. När jag blev frågad om jag ville sitta i någon nämnd så valde jag självklart kultur och medborgarnämnden och idag såg jag mitt namn på nomineringslistan - det ska bli spännande att få se hur det kommer att gå så i höst får man veta om man sitter bland de andra ledamöterna. Jag är faktiskt GLAD :0) och till sist - det är så spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0